Polírozó tanfolyam – Hamarosan! – CarColor.hu

polirtanfolyam

Polírozó tanfolyam – Hamarosan! – CarColor.hu

Információink szerint megkezdődött idén az első hivatalos Rupes BigFoot Car Detailing & Training Centre építése Magyarországon, ami a jövőben otthont ad a hivatalos RUPES BigFoot polírozó tanfolyamoknak. Az 500 m²-en felépülő polírbázis a legmagasabb követelményeknek megfelelően, a legmodernebb technológiával lesz felszerelve, hogy a tanfolyam résztvevői a lehető legjobb képzést kapják.

 

Legyél Te is profi! Lesd el a trükköket a RUPES hivatalos magyarországi technikusaitól és ismerd meg a legújabb technológiai fejlesztéseket.

A tanfolyam részletei

 • Az oktatás időtartama 2 nap
  (1. nap elmélet – 2. nap gyakorlat)
  Fontosnak tartjuk, hogy ne csak azt tudd, hogy mit kell csinálni, hanem azt is, hogy miért csinálod. Az elméleti tudás pontosan olyan fontos, mint a gyakorlati tapasztalat, éppen ezért a polírozó tanfolyam első napján minden elméleti tudást megszerezhetsz, amire csak szükséged lehet a sikeres munkához.

 • Minden RUPES gépet kipróbálhatsz
  Gyakorlati oktatás alkalmával a résztvevők minden RUPES gépet, kiegészítőt és segédanyagot kipróbálhatnak.
 • Az oktatás résztvevői hivatalos oklevelet kapnak
  Ezenfelül egyedi RUPES promóciós ajándékokkal is kedveskedünk, mert jófejek vagyunk. 🙂

A fontos tudnivalók

 • Az oktatás díja, jelentkezés és fizetés
  A korlátozott férőhelyek miatt a részvételi díjat a jelentkezés elfogadását követő 3 munkanapon belül ki kell egyenlíteni. Az oktatás résztvevői az oktatás időtartama alatt 20% kedvezményben részesülnek minden RUPES termék árából. Ezt a lehetőséget átruházni, elhalasztani, más kedvezménnyel összevonni nem lehet.

 • Nem hagyunk étlen-szomjan
  Ittléted alatt kávét, üdítőt, snacket és ebédre meleg ételt biztosítunk.
 • Az oktatás helye és ideje
  Elméleti és gyakorlati oktatás budapesti telephelyünk oktatóbázisán tartjuk. (1195 Budapest, Vas Gereben utca 4/d) Ideális létszám 6-8 fő. A tanfolyam pontos kezdetéről időben egyeztetünk a jelentkezőkkel.
A hamarosan újrainduló Polírozó tanfolyamokat a CarColor Kft. szervezi, és az óriási túljelentkezés miatt érdemes azonnal lecsapni az üres helyekre, amint lehetőségetek van rá.

Autófestékboltok - Autófesték bolt kereső