Rupes webáruház - Polírozás és Szerszámgépek

verified

Rupes webáruház

featured

RUPES ® - ALAPÍTVA 1947-BEN
Vezető nemzetközi céggé válás egyet jelent az intuitívvá, gyorssá, kreatívvá és innovatívvá válással. mutass többet

Hétfő

08:00 - 17:00

Kedd

08:00 - 17:00

Szerda

08:00 - 17:00

Csütörtök

08:00 - 17:00

Péntek

08:00 - 16:00

Szombat

09:00 - 12:00

Vasárnap

Zárva

06-1-348-0324

Vas Gereben utca 4/d, 1195, Budapest, Budapest

https://rupesshop.hu/

Nincs bejegyzés

RUPES ® – ALAPÍTVA 1947-BEN

Vezető nemzetközi céggé válás egyet jelent az intuitívvá, gyorssá, kreatívvá és innovatívvá válással. A RUPES ® ezeket az alapelveket követi 1947-es megalakulásától kezdve napjainkig. Köszönhetően a kutatási és fejlesztési részleg munkájának, és a magas minőségű termékeknek, a RUPES ® nagy elismerést vívott ki az ipari eszközök nemzetközi piacán. Napjainkra már 4 termelési központtal rendelkező RUPES ® világszerte jelen van Európától – Japánon keresztül, Dél-Afrikában és Ausztráliában. RUPES ® az ideális “Made in Italy” partner ha professzionális ipari szerszámokról és megoldásokról van szó.

A RUPES CÉG TÖRTÉNETE.

Rues alapitas MILÁNÓ 1947. REALIZZAZIONE UTENSILI PNEUMATICI ELETTRICI SPECIALI (Speciális Pneumatikus és Elektromos Szerszámok Kifejlesztése és Gyártása): ez áll a RUPES ® cégnév mögött. Olaszul az egyes szavak első betűi alkotják a nevét annak a cégnek, amelyet a két Valentini fivér, Massimo és Leo alapított 1947-ben Milánóban. A két fivér erőfeszítései határozták meg a RUPES ® filozófiáját a kezdetektől, amikor is kifejlesztették a STORK 123-at, az első hordozható elektromos csiszológépet. Bizonyosan ez jelentette azt a meghatározó lépést az igazi technológiai forradalom felé, amelynek máig is szerencsés tanúi lehetünk. Massimo és Leo kreativitása mindig is széles körben befolyásolta az iparágat.

STORK 123 1951: Az első elektromos csiszológép, a STORK 123 születése. Ez a nemzetközi siker kövezte ki az utat a modern szerszámgépek felé.

BIZTONSÁG ÉS EGÉSZSÉG

Ezen irányelvek betartása már törvényi kötelesség napjainkban, azonban ha egy lépést teszünk a múltba, felfedezhetjük a RUPES érzékenységét és vezető helyét ezen a téren is. Ez a cég volt előfutára a munka világában létrehozott munkavédelmi szabályrendszernek. Minden egyes új konstrukciót olyan új technológiai megoldásokkal fejlesztettek ki, amelyek garantálják a kezelő egészségét és testi épségét.

TP/PC fúró 1962: TP/PC fúró, az első olyan szerszám, amely techno-polimer motorházzal van ellátva. A kettős szigeteléses védelmet az új “szintetikus acél” garantálja a világon elsőként.

A professzionális elektromos és pneumatikus szerszámok piacán aratott nagy sikerek és rekordok, a fejlett porelszívó rendszerek együttesen fémjelzik a RUPES ® kreativitását, technológiai újító szellemét, és egyedülálló termékkultúráját. A RUPES ® neve ma egyet jelent az innovációval és a minőséggel. A cég folyamatos fejlődése az évek folyamán a leghatásosabban a terjeszkedésében mutatkozik meg. A három olaszországi gyár, mintegy 160 termékforgalmazót lát el a világ 60 országban, ezzel is erősítve a világpiaci első helyét a csiszolástechnikában.

TECHNOLÓGIA

A szerszámgépekhez alkalmazott innovatív technológia kontrollja a végterméket alkotó alkatrészek kifejlesztésével és legyártásával kezdődik. Ezenfelül a biztonsági előírások betartása és a kezelő egészségének óvása azok az aranyszabályok, amelyek minden egyes RUPES ® termék gyártását végigkövetik. Ezek az alapelvek, amelyeket a RUPES ® mindig is alkalmazott konstrukcióinál: külön minden egyes RUPES ® szerszámba épített alkatrész gyártásfolyamatának felügyelete és irányítása.

BR 8 1968: A gépmozgalom kifejlődése és forradalma. Az első elektromos, rezgő körkörös csiszoló, a BR 8 születése.

LE 7 1974: Az első elektromos kéziszerszámgép porelszívóval, a LE 7. Ezt a gépet egykezes munkára tervezték

Rupes 1997: Az új vermezzoi gyár igazgatási és üzemeltetési központja Milano kapujában. A RUPES ® által választott szakmai utat lépten-nyomon számos bejegyzett ipari szabadalom szegélyezi, amelyek az évek során minden egyes professzionális termék egyedülállóságát és különlegességét fémjelezték, és a “mestermű” címet érdemelték ki.

Rupes USA 2015: A nagy múltú Cyclo vállalat felvásárlásával a Rupes újabb kaput nyitott a fejlődés útján. Az Egyesült Államokban létrehozott gyárnak köszönhetően az amerikai kontinensen is további sikerek elé néz.

Jelenleg nincsenek ajánlatok

Küldjön üzenetet

    Írja meg véleményét

    Jelenleg nincsenek értékelések.

    Autófestékboltok - Autófesték bolt kereső