CarColor Kft – Autófesték és Segédanyag kis- és nagykereskedés - A fényezés itt kezdődik!

verified

Autófestékek és segédanyag óriási választéka. A legnagyobb gyártóktól a költséghatékony megoldásokig minden felhasználási felületre.

featured

Az 1991-ben alapított Car Color első üzletével a Kispest környéki autófényezők és lakók igényeinek maximális kielégítésére jött mutass többet

Hétfő

08:00 - 17:00

Kedd

08:00 - 17:00

Szerda

08:00 - 17:00

Csütörtök

08:00 - 17:00

Péntek

08:00 - 16:00

Szombat

09:00 - 12:00

Vasárnap

Zárva

Az 1991-ben alapított Car Color első üzletével a Kispest környéki autófényezők és lakók igényeinek maximális kielégítésére jött létre. Az évek folyamán a megfelelően kialakított üzletpolitikának és folyamatos növekedésnek köszönhetően a Car Color Kft. 1998-tól olyan gyártók magyarországi forgalmazójává vált, mint az olaszországi ImpaSlemWalmec vagy  a Cambiaghi (ismertebb nevén Formulacar).

2003-tól cégünk az 1910-ben alapított De Beer festékgyártó valamint a multinacionális VALSPAR festékgyár magyarországi képviselete. Ezzel egy időben a Car Color megkezdte új nagykereskedelmi telephelyének építését 2100 m²-en, amely a kiskereskedelmi festékkeverő bázis mellett egy professzionális fényezőkamrával felszerelt oktatóbázist is magában foglal.

A következő években a fogyasztói igények kielégítése érdekében a termékpalettára került az 1947-ben alapított, innovatív fejlesztéseiről méltán híres, ipari gépeket gyártó RUPES (www.rupes.hu), a csúcskategóriás fényezőpisztolyokat gyártó IWATA, valamint a Walmec és a különböző autófényezési kellékanyagokat gyártó Sistar.

Mára a Car Color Kft. széles termékkínálatának köszönhetően szinte minden igényt ki tud elégíteni, legyen szó ipari bevonatokrólautóipari festékekről és kellékanyagokról, tűzgátló bevonatokról, fa vagy márványipari anyagokról vagy egyedi dekorációs falfestékekről.

Miért válasszon minket?

 • Minőségi termékek
 • Értékesítés előtti tanácsadás
 • Technikai segítség
 • Közvetlen gyártói kapcsolat
 • Legjobb ár/érték
vinyl spray KEDVEZMÉNY 20%

Vinyl Spray Akció – 20%

Vásároljon bevezetőáron a legújabb Vinyl Spray termékeinkből a készlet erejéig. Az ajánlat a webáruházban leadott megrendelésekre érvényes.

Hihetetlen, de ez a speciális anyag annyira jól tapad és olyan rugalmas, hogy szinte az összes kényes felületre alkalmazható. Ilyen például a már említett bőr és műbőr felületek, textil és bármilyen szövet, műanyagok, gumi és vinyl anyagok. Otthon felújíthatjuk vele az autó belső tereit a műszerfaltól egészen a kikopott bőr ülésig vagy a cabrio tetőig, de táskát, cipőt és szöveteket egyaránt javíthatunk. Vásároljon bevezetőáron a legújabb Vinyl Spray termékeinkből a készlet erejéig. Az ajánlat a webáruházban leadott megrendelésekre érvényes. WEBSHOP

0
expand offer
KEDVEZMÉNY 5%

Bevezető ár C.A.R. FIT termékekre

Vásároljon bevezetőáron a legújabb termékeinkből a készlet erejéig. Az ajánlat a webáruházban leadott megrendelésekre érvényes.

Vásároljon bevezetőáron a legújabb termékeinkből a készlet erejéig. Az ajánlat a webáruházban leadott megrendelésekre érvényes.

0

Küldjön üzenetet

  Írja meg véleményét

  Jelenleg nincsenek értékelések.

  Autófestékboltok - Autófesték bolt kereső