Autófesték webáruház - Autófesték webáruház

verified

Autófestékek és segédanyag webáruház kínálatában mindent megtalál, ami a profi és otthoni autófestéshez szükséges lehet.

featured

Az autófesték.hu webáruház kínálatában minden szükséges terméket megtalál, mivel akár otthoni körülmények között is kijavíthatja a mutass többet

Hétfő

08:00 - 17:00

Kedd

08:00 - 17:00

Szerda

08:00 - 17:00

Csütörtök

08:00 - 17:00

Péntek

08:00 - 16:00

Szombat

09:00 - 12:00

Vasárnap

Zárva

1171, Budapest, Budapest

https://xn--autfestk-h1a9g.hu/

Nincsenek képek

Az autófesték.hu webáruház kínálatában minden szükséges terméket megtalál, mivel akár otthoni körülmények között is kijavíthatja a gépjárművén keletkezett sérüléseket, kőfelverődést vagy egyéb fényezési hibákat. A színkód alapján számítógépes színkeverő rendszerrel előállított gyári színek garantálják a tökéletes végeredményt. Legyen szó fényezés javító stiftről, tollról vagy autófesték spray termékről biztos lehet benne, hogy a legjobb színrendszerből fogjuk elkészíteni.

Az általunk forgalmazott autófesték és ipari bevonatok; Valspar, Industrial MIX, DeBeer, ProSpray, PPG Deltron, PPG Quick Line

Termékeink elérhetők a https://autófesték.hu címen

auitófesték webáruház KEDVEZMÉNY 5%

Fényezés javító stift, ecsetelő, toll és spray

Vásároljon autófényezés javító termékeket a legjobb minőségben. Gyári színkód alapján kevert autófestékek minden létező színben.

Fényezés javító szettek Autófényezés javító stift, toll, spray vagy mini ecsetelő kiszerelés minden gyári színben az autó színkódja alapján elkészítve. Kőfelverődés csúnyítja el autója fényezését? Megkarcolták, meghúzta, sérült a fényezés? Valódi megoldás kisebb sérülések javítására: Töltött spray – színkód alapján Autófesték spray minta vagy színkód alapján elkészítve, gyári autófestékekből. Otthoni javításokra ideális és olcsó megoldás. Kiszerelése 400 ml, ami kb. 1 m² felületre elegendő 2 réteg fújása esetén. Mikor használjon autófesték spray-t? Ha a sérülés nagyobb, mint egy 5 Ft-os érme, akkor ecsetelő szettekkel már nem lehet szépen javítani. Ilyen esetben érdemes spray terméket használni.   2K Autófesték Stift (ecsetelő) 2-komponensű autófesték stiftek kőfelverődésekre és kisebb sérülésekre. Mikor alkalmazzuk az ecsetelő stiftet? Minden olyan esetben, ahol a sérülés mérete nem nagyobb egy 5 Ft-os érménél. Kisebb karcolásoknál használjon mikro ecsetelőt. Mikro ecsetelő szett Apró, 1-2 mm-es sérülések esetén ideális megoldás a mikro applikátorral felszerelt ecsetelő szett. Ennek segítségével könnyen javíthatók az olyan apró sérülések, amik más termékekkel nem. Javító toll Fényezés javító toll a legkönnyebb, legegyszerűbb megoldás a különböző méretű hibák javítására. Egyszerűsége miatt azonban nehezebb tökéletes munkát végezni.

1
expand offer

Küldjön üzenetet

    Írja meg véleményét

    Jelenleg nincsenek értékelések.

    Autófestékboltok - Autófesték bolt kereső