Akciók

KEDVEZMÉNY 5%

Bevezető ár C.A.R. FIT termékekre

Vásároljon bevezetőáron a legújabb termékeinkből a készlet erejéig. Az ajánlat a webáruházban leadott megrendelésekre érvényes.

Vásároljon bevezetőáron a legújabb termékeinkből a készlet erejéig. Az ajánlat a webáruházban leadott megrendelésekre érvényes.

0
Részletek
auitófesték webáruház KEDVEZMÉNY 5%

Fényezés javító stift, ecsetelő, toll és spray

Vásároljon autófényezés javító termékeket a legjobb minőségben. Gyári színkód alapján kevert autófestékek minden létező színben.

Fényezés javító szettek Autófényezés javító stift, toll, spray vagy mini ecsetelő kiszerelés minden gyári színben az autó színkódja alapján elkészítve. Kőfelverődés csúnyítja el autója fényezését? Megkarcolták, meghúzta, sérült a fényezés? Valódi megoldás kisebb sérülések javítására: Töltött spray – színkód alapján Autófesték spray minta vagy színkód alapján elkészítve, gyári autófestékekből. Otthoni javításokra ideális és olcsó megoldás. Kiszerelése 400 ml, ami kb....

1
Részletek
KEDVEZMÉNY 10%%

Fényezés javító toll

,

Fényezés javító toll szett kőfelverődések és karcolások precíz javításához egyedileg készítve, színkód alapján több,mint 30 éves tapasztalattal. Javítsa ki otthon, egyszerűen autója fényezésén keletkezett hibákat. Egyedi autófesték színkeverés minden készlethez. Autó javító stiftek bármilyen létező színhez, precíz számítógépes színkeverő rendszerrel beállítva. Válassza az eredeti fényezés javító termékeket a CarColor kínálatából!

Fényezés javító toll szett kőfelverődések és karcolások precíz javításához egyedileg készítve, színkód alapján több,mint 30 éves tapasztalattal. Javítsa ki otthon, egyszerűen autója fényezésén keletkezett hibákat. Egyedi autófesték színkeverés minden készlethez. Autó javító stiftek bármilyen létező színhez, precíz számítógépes színkeverő rendszerrel beállítva. Válassza az eredeti fényezés javító termékeket az autófesték.hu kínálatából! Fényezés Javító Tollat itt tud vásárolni!

0
Részletek
vinyl spray KEDVEZMÉNY 20%

Vinyl Spray Akció – 20%

Vásároljon bevezetőáron a legújabb Vinyl Spray termékeinkből a készlet erejéig. Az ajánlat a webáruházban leadott megrendelésekre érvényes.

Hihetetlen, de ez a speciális anyag annyira jól tapad és olyan rugalmas, hogy szinte az összes kényes felületre alkalmazható. Ilyen például a már említett bőr és műbőr felületek, textil és bármilyen szövet, műanyagok, gumi és vinyl anyagok. Otthon felújíthatjuk vele az autó belső tereit a műszerfaltól egészen a kikopott bőr ülésig vagy a cabrio tetőig, de táskát, cipőt és szöveteket...

0
Részletek
Autófestékboltok - Autófesték bolt kereső