Blog

Karcolás javító stift

Fényezés Javító Stiftek Új generációja

Ismerd meg az otthoni fényezés javító stiftek új generációját, amely azonnali megoldást nyújt a karosszéria kisebb sérüléseinek házi javítására, legyen szó karcolásról, kőfelverődésről vagy egyéb sérülésről!

Végezz gyors és egyszerű javításokat otthon, anélkül, hogy szakemberre lenne szükséged. Az egyedülálló formula lehetővé teszi az autófesték egyenletes kijavítását, hogy az autó fényezése újra ragyogjon. Az alkalmazás egyszerű, nem igényel szakértelmet, sem speciális felszerelést, és akár az utcán is elvégezhető a javítás.

Karcolás javító stift és tű szett

Karcolás javító stift és tű szett

 

2 in 1 KARCOLÁS JAVÍTÓ TŰ és STIFT

A CarColor több mint 30 éves tapasztalattal alkotta meg a forradalmian új fényezés javító toll és stift szettet, amely a speciális formulának köszönhetően az egyik legjobb megoldás vékony karcolások kitöltésére és apró sérülések javítására. A színkód alapján készített gyári minőségű autófesték biztosítja a tökéletes színegyezést.

 

 

 

Horzsolás javító toll szett

Horzsolás javító toll szett

HORZSOLÁS JAVÍTÓ TOLL SZETT

Az autó fényezésén keletkezett horzsolások esztétikus javítása házilag az egyik legnehezebb feladatok közé tartozott idáig. Ma már erre is kínálunk megfelelő megoldást a CarColor által kifejlesztett, és színkód alapján egyedileg elkészített horzsolás javító toll és stift szett személyében. Az erre a célra kialakított tollhegynek és ecsetelőnek köszönhetően könnyebben javíthatjuk a hosszanti sérüléseket autónk fényezésén. Mint minden termékünk, ez is gyári minőségű autófestékkel biztosítja a tökéletes színegyezést.

 

 

 

 

 

Próbáld ki most a CarColor Javító Stiftet és lásd a különbséget!

Gumiszőnyeg

Esztétikus és hasznos is: méretpontos gumiszőnyegek

Ahhoz, hogy egy autó hosszú éveken át jó szolgálatot tegyen, fontos a rendszeres karbantartás és a megfelelő ápolás. Ez sok mindent takar, a rendszeres szervizelést, a gumicserét, a folyadékok pótlását, cseréjét, a karosszéria elemeinek ápolását, az autómosást és szükség esetén a hibák kijavítását, például az autó festését. Azonban az autót nemcsak kívülről, belülről is megfelelően kell kezelni.

[...]

részletek

Tömítő spray

Ázik a tető? Lyukas a csónak? STOP SEAL Tömítő spray a megoldás!

Mindenkivel megesett már, hogy egy csöpögő ereszcsatorna, esetleg tető vagy bármi hasonló keserítette meg az életét. Az ilyen problémákat eddig nehezen sikerült megoldani, de mostantól erre is van megoldás: a MASTON SEAL tömítő, szivárgás javító spray [...]

részletek

BMW ix Flow

Színváltós autót villantott a BMW a CES nyitónapján!

Ahogy már korábban beígérték a Szórakoztató Elektronikai Kiállítás (CES) nyitónapján debütált a BMW új színváltós autója.

BMW Flow IX névre keresztelt modell az E Ink technológián alapul, amely már régóta ismert az e-book felhasználók között. A varázslat eléréséhez az autó karosszériáját egy speciális fóliával vonták be, amely több millió hajszálvékony mikrokapszulából áll. Ezek a kapszulák negatív, illetve pozitív töltésű pigmenteket tartalmaznak, így elektromos hatás esetén a kapszulák felületet a fehér (negatív) vagy a fekete (pozitív) pigmentek töltik ki. Így képes a BMW Flow egy gombnyomásra megváltoztatni a színét.

A teljes cikk elolvasásához kattints ide!

Forrás: autonavigator.hu

 

Alvázvédelem házilag

Miért Óvjuk autónk alvázát: Alvázvédelem

Gépjárműveink alváza meglehetősen erős igénybevételnek van kitéve. Állandó nedvesség, eső, hó, sár, útszóró só és még sorolhatnánk. A kevésbé figyelmes autótulajdonosok pár éven belül azzal a pénztárcagyilkos ténnyel találkozhatnak, hogy autójuk rozsdásodik. Az ördög a részletekben rejlik. Érdemes két-három évente odafigyelni az alvázvédelemre is, hiszen pár év múlva, amikor esetleg el akarjuk adni az autónkat, ez az árára is jó hatással lesz.

Bizonyára mindenki tudja, hogy a fémből készült tárgyak a nedvesség hatására az idő múlásával oxidálni kezdenek. Ezt a folyamatot nevezzük korrodációnak, aminek a végterméke a rozsda. A gyári alvázvédelem a legtöbb esetben 3-4 év alatt veszíti el rugalmasságát annyira, hogy egy kőfelverődés vagy egyéb karcolás, ütődés, horzsolás kiválthatja a rozsda kialakulását. Ha a sérülés hatására a fém érintkezik a levegővel és az állandó nedvesség, télen a latyakos, sós víz könnyen megmarja az autó vázszerkezetét. Különösen veszélyeztetettek azok a gépkocsik, amelyek egész évben a szabadban állnak, mivel folyton ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Persze a rozsdásodás egy természetes folyamat, de kialakulását és terjedését is befolyásolhatjuk, késleltethetjük, így nagy mértékben növelhetjük szeretett autónk élettartamát.

Szezonális átvizsgálás

Fontos, hogy a szezonális átvizsgálások alkalmával ne csak  a főbb alkatrészeket, hanem az alvázat is nézessük át szakemberrel. Azért is fontos, mert ugyan sok helyen magunk is észrevehetjük a problémát, de az autó alját csak aknából vagy emelőn lehet alaposan átvizsgálni. Az ilyen jól megbúvó hibák feltárásához szükséges egy jól felszerelt műhely és egy szakember, aki megfelelő rutinnal rendelkezik.

Alvázvédő használata

Alvázvédő használata előtt és után

Alvázvédelem házilag?

Az alvázvédő bevonatokkal nagyon sokat tehetünk a gépjármű állagának megóvása érdekében. A kereskedelmi forgalomban kapható “Rücsi” egy olyan kőfelverődés elleni anyag, ami megvédi a felületet a felpattanó kavicsoktól és karcolásoktól, ugyanakkor elzárja a nedvességtől és az oxigéntől is. Tudni kell, hogy az alvázvédő anyagokat is csak teljesen tiszta felületre lehet felhordani, mivel ha nem így teszünk, akkor a konzervált nedvesség nagyobb kárt fog okozni.

színrekevert autófesték spray

Színre kevert autófesték Spray? Naná!

Manapság úton-útszélen hirdetik a csodatevő karcolásjavító eszközöket, varázslatos fényezésjavító tollakat, de igazi megoldást még mindig csak a profi és tapasztalt autófesték gyártók és forgalmazók kínálnak. [...]

részletek

az ország autófesték boltja

Az Ország Autófesték Boltja 2021

Az autófestékboltok.hu kereső 2021-es népszerűségi listája alapján az Ország autófesték boltja – online webáruházak kategória első helyezését a CarColor Kft. nyerte. A díjat az oldal népszerűségi statisztikája szerint ítéljük oda, a legtöbb kattintást kapott webáruháznak.

Gratulálunk! 🙂

Tovább a CarColor weboldalra!

Az Ország Autófesték Boltja

Az Ország Autófesték Boltja díjat az autofestekboltok.hu statisztikái alapján ítéljük oda.

Motorblokk Festés házilag: Motorblokk Festék Spray

A motorblokkok festése mindig kényes feladat, hiszen ha az időjárás nem is, a hőingadozás és extrém szennyeződések lehetősége magas minőségi elvárások elé állítja a bevonatokat. Ha szeretnénk ezt a feladatot házilag elvégezni, [...]

részletek

Vinyl felújító spray

Mire jó a Vinyl Spray? Tippek a használathoz!

Mindenki életében előfordult már, hogy kedvenc bőrből vagy műbőrből készült tárgyunk kikopott, megfakult vagy berepedezett. Az ilyen tárgyak javítása és felújítása eddig csak profi szakembereknek sikerült, de mostantól házilag is kivitelezhető, méghozzá hihetetlenül egyszerűen. De nem kell itt megállnunk, mert a Car-Rep Vinyl festékeivel az összes kényes felületet javíthatjuk. [...]

részletek

Megsérült az autód fényezése? Mutatjuk hogyan javítsd egyszerűen, házilag!

Karcolások és kőfelverődések javítása otthon - Javítóstift használatával.

A legtöbb autótulajdonos családtagként kezeli a gépjárművét, néhányan "túlféltik" ,de vannak olyanok is, akik csak egy igáslovat látnak benne. Egy valamiben azonban mindannyian egyetértünk:

Ha megsérül az autó fényezés, azt mihamarabb javítani kell! [...]

részletek

Autófestékboltok - Autófesték bolt kereső