Hírek

featured

Így kalkulálj: Autófényezés árak 2024

Az autófényezés árakkal kapcsolatban felmerülő fontos kérdések közé tartozik, hogy vajon az olcsóbb vagy a drágább opció lenne-e a jobb választás az autód számára. Emellett sokakat foglalkoztat az ár és a minőség közötti összefüggés, és hogy vajon a fizetett összeg valóban tükrözi-e a gyári színvonalú munkát. Ez a döntés az autó értéke mellett a tulajdonosának hosszú távú elégedettségét is befolyásolhatja, ezért érdemes alaposan átgondolni és megfontolni a lehetőségeket. Az alábbiakban összegyűjtöttem az autófényezési árakkal kapcsolatos tapasztalatokat és fontos szempontokat, amelyeket érdemes figyelembe venni a döntés előtt.

[...]

részletek

Autófesték spray – a legjobb választás az otthoni autófényezéshez

Ha Ön is szereti az autóját, akkor biztosan nem akarja, hogy a fényezése sérüljön, kopjon vagy fakuljon. De mit tehet, ha már megtörtént a baj, és az autója fényezése karcolódott, horpadt vagy foltos lett? Nem kell kétségbe esnie, mert van egy egyszerű és olcsó megoldás: az autófesték spray!

[...]

részletek

Alapozó festékek

Az Autóipari Alapozók: Hogyan válasszunk?

Nem csak az autók kialakításában, hanem minden bevonatolásnál kulcsfontosságú lépés az alapozó kiválasztása, amely meghatározza a tökéletes felület létrehozását. A különböző fémek, mint például a vas, alumínium, rozsdamentes acél és horganyzott anyagok esetében eltérő alapozók alkalmazására van szükség az optimális végeredmény érdekében.

[...]

részletek

Szilikon lemosó az autófényező barátja

A szilikon lemosó használata

A szilikon egy csodálatos anyag, amely sokféle előnnyel rendelkezik. Rugalmassága, vízhatlansága, hőtűrése és vegyszerállósága miatt sok autóápoló szer összetevője, mint például a polírpaszták, a waxok és mások. Nem véletlen, hogy az autó fényezését, a gumikat és a műanyagokat ragyogóvá teszi.

[...]

részletek

Új jelzőfény az önvezető autókon

Új fényjelzés lesz kötelező az utakon.

A Mercedes-Benz az első autógyártó, amely engedélyt kapott arra, hogy egy új fényjelzést építsen be az önvezető üzemmóddal rendelkező autóiba - írta az origo . Ez a fényjelzés a türkizkék színű, amely azt jelzi majd, hogy az autó robotpilóta irányítja.

[...]

részletek

Mercedes AI műszerfal: a hiperszemélyre szabott felhasználói élmény

A Mercedes a CES 2024 kiállításon mutatta be az AI (mesterséges intelligencia) műszerfalát, az új generációs digitális asszisztenst, ami a vezetők és az utasok igényeit, preferenciáit és hangulatát figyelembe véve nyújt személyre szabott szolgáltatásokat és funkciókat.

[...]

részletek

Valspar Ipari Festék: Erőteljes Védelem és Kivételes Esztétika

Az ipari környezetben az elvárások magasak, és az anyagoknak meg kell felelniük a kihívásoknak. A Valspar Ipari Festék egy olyan termékcsalád, amely a megbízhatóságot, tartósságot és kivételes esztétikát ötvözi az ipari felhasználások számára. Ismerjük meg közelebbről ennek a festéknek az előnyeit és tulajdonságait.

[...]

részletek

Felni felújítás otthon: Mutatjuk hogyan!

Ha autónk felnijei már elvesztették eredeti szépségüket, felújításuk lehet a megoldás. Annak érdekében, hogy ne csak átmeneti megoldást találjunk, és valóban látványos végeredményt érjünk el, a felnifesték használata egy kiváló lehetőség. Nézzük, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy saját magunk is elkészíthessük ezt a frissítő munkát!

[...]

részletek

Milyen festékszóró pisztolyt vegyek?

A festékszóró pisztolyok kiválasztása során a megfelelő típus kiválasztása kritikus szerepet játszik a festési projekt sikerében. A piacon számos különböző festékszóró pisztoly létezik, mindegyikük más és más felhasználási területekre optimalizált. Az alábbiakban bemutatjuk a leggyakoribb festékszóró pisztoly típusokat és azok alkalmazási területeit:

[...]

részletek

A Toyota Magyarországon 2023-ban: Dominancia és Rekordév a Stagnáló Piacon

A 2023-as év a Toyota számára hazánkban kivételesen sikeresnek bizonyult, ahogy a legfrissebb adatok is mutatják. A japán autógyártó nem csak a piacvezető pozícióját őrizte meg az új személyautók és kishaszonjárművek piacon, de szinte minden piaci szegmensben dobogós helyezéseket ért el. A Lexus prémiummárka is kiemelkedően szerepelt, először érve el négyszámjegyű értékesítési eredményt a magyarországi történetében.

[...]

részletek

Autófestékboltok - Autófesték bolt kereső